Rubicon jeugdzorg, Horn

Rubicon jeugdzorg
Bergerweg 23
6085 AS Horn
Limburg
Neem vandaag contact op
geactualiseerd 25 dagen geleden

Economische Info

KvK-nummer
41064403

Beschrijving

Rubicon jeugdzorg gelooft in de eigen kracht van mensen. Ook als het even niet goed gaat. In ieders leven kunnen momenten voorkomen dat hulp welkom is. Wij bieden die hulp. Een steun in de rug voor ouders om de regie over de opvoeding en het gezinsleven weer in handen te krijgen, steun voor kinderen om veilig op te groeien en steun voor jongeren om op eigen benen te staan en een gelukkige toekomst op te bouwen.

Jaarlijks helpen we ongeveer 1.400 kinderen en hun gezin vooruit. We werken resultaatgericht: zo snel mogelijk, zo kort mogelijk en zo dicht mogelijk bij huis. De hulpvraag van een kind en of de ouders staat daarbij altijd voorop. Wij bieden professionele jeugd- en opvoedhulp op maat. Liefst in de thuissituatie, maar als het echt niet anders kan, wordt de hulp bij Rubicon gegeven.

We zoeken bij elk probleem een passende oplossing. Samen met het kind en het gezin bekijken we welke (combinatie van) hulp nodig is. Dat kan omdat we verschillende specialisaties hebben die zijn samengebracht in regioteams. Wij bieden:
• Pleegzorg
• Verblijf
• Ambulante thuisbegeleiding

Daarnaast bieden we kwalitatief goede hulp bij:
• Crisis
• Ernstige gedragsproblemen
• Trauma
• Motivatieproblemen
• Zelfstandig wonen
• (V)echtscheidingen

Tot slot willen wij onze kennis graag delen en bieden we trainingen voor professionals.


Trefwoorden:
Begane Grond, Coaching, Begeleiding, Jongeren, Dagopvang, Hulpverlening, Jeugdzorg, Ouders, Telefoon, Pesten, Kinder, Dagbehandeling, Mail, Cursus Training Workshop, Huisbezoek, Huiselijk Geweld, Opvoeden, Crisisopvang, Adviesgroep, Gezinsbegeleiding, Jeugdhulp, Hulp aan Huis, Ambulante Hulp, Kindermishandeling, Pleegzorg, Ict Ondersteuning, Traumabehandeling, Kamertraining, Internet Website Chat, Jeugdigen, Verwaarlozing, Vechtscheiding, Opvoeders, Acute Zorg, Ernstige Gedragsproblemen, Hulp na Seksueel Misbruik, Onderwijs Ict, Residentiële Zorg, Trainingen/Cursussen
Categorieën
maatschappelijk werker
Rubicon jeugdzorg zal in de volgende categorieën uitgevoerd worden:
Fotos toevoegen

Beoordelingen

Schrijf de eerste beoordeling voor Rubicon jeugdzorg!

Deel je ervaringen!

Premium-record boeken
Twitter

Vergelijkbare bedrijven in de buurt

 1. De Posthof 1
  6095 AM  Baexem
 2. GODSWEERDERSINGEL 77
  6041 GK  Roermond
 3. Oranjelaan 21/A-1
  6042 BA  Roermond
 4. Minister Beversstraat 3
  6042 BL  Roermond
 5. Schoolstraat 35
  6093 EH  Heythuysen
 6. Alle vergelijkbare bedrijven op de kaart bekijken